Kangasniemen reserviläiset 60 vuotta 3.2.2018

”Hommat hoituu, kun ne hoidetaan.” Kangasniemen reserviläisten puheenjohtaja Pirkka Juntusen motto jäi päällimmäisenä mieleen, kun lähdimme keikan jälkeen kotimatkalle. Suomen kauneimmassa kunnassa on ällistyttävän vireä reserviläistoiminta; jäsenmäärä kasvaa, ja mukana on ihmisiä upseereista armeijaa käymättömiin. Yhdistys vietti merkkipäiväänsä seurakuntakeskuksen salissa, ja meidät oli kutsuttu juhlistamaan tilaisuutta. 

Soitimme alkuun Ratsuväen marssin, sitten ruokavirren, seuraavaksi ruokailumusiikkia ja loppuun Maamme-laulun. Antti oli flunssassa, joten esiintymisen johti varakapellimestarimme Esa Törmä.

Savolaisista ei puhuta pahaa – vitsaillenkaan. Tämä muistettakoon Etelä-Karjalassa hyvän aikaa. Eh, nimittäin soittajat käskettiin ensimmäisinä syömään pitopalvelun karjalanpaistia lisukkeineen. Myös kahvi ja täytekakku tarjoiltiin omaan pöytään. Kotiin lähtiessä annettiin soittokunnalle vielä konjakkipullo. Jotta kaikki olisi täydellista, mainitsen Kangasniemellä olevan tänään aurinkoisen kauniin talvipäivän.

Heikki

Mainokset
Kategoria(t): Yleistä. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s