Syyssoitto Kehruuhuoneella 4.11.2017

Lappeenrannan linnoituksen Kehruuhuone täyttyi Perinnesoittokunnan kuulijoista pyhäinpäivänä illansuussa. Syyssoitoksi kutsumamme tilaisuus oli perinteitämme kunnioittava monessa mielessä. Sinne oli esimerkiksi vapaa sisäänpääsy ja vapaaehtoinen ulospääsymaksu. Tämä käytäntö tuo uskoakseni uusia kuulijoita, koska sisään voi poiketa vaikka hetken mielijohteesta. Se on myös turvallinen jo tutuksi tulleelle yleisölle, jonka ei tarvitse pelätä rahojensa menemistä hukkaan.

Kehruuhuone sopi hyvin orkesterimme esiintymispaikaksi. Sari Kaasinen otti meidät ja yleisön lämpimästi vastaan, kuin karjalaisemäntä konsanaan. Akustiikkakin toimi ainakin soittajan näkökulmasta hyvin. Kehruuhuone on varustettu A-oikeuksin, joten osa yleisöstä nautti soitosta viinilasillisen kanssa. 

Ohjelmisto sisälsi parin marssin lisäksi pääasiassa viihdemusiikkia sekä lennokasta juontoa. Antti opetti kuulijoille säveltäjä-anekdoottien lisäksi myös musiikin teoriaa, joka testattiin laulukokeella. Uskomatonta kyllä, kaikki läpäisivät!

Heikki


Yleisö odottaa taiteilijoiden nousevan lauteille.

Mainokset
Kategoria(t): Yleistä. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s